fbpx

Hubungi Kami

(+60) -8724-3279/80

Waktu operasi

Isnin-Jumaat 8:30AM-6PM

Tulis Kepada Kami

[email protected]

Kami komited untuk menyampaikan kecemerlangan

Kecemerlangan dalam setiap apa yang kita lakukan.

Kejayaan lebih daripada sekadar statistik. Ia dipandu oleh semangat kami untuk kecemerlangan. Kami menetapkan untuk mentakrifkan amalan industri di rantau ini dan mencipta tanda aras pasaran piawaian antarabangsa merentas semua produk & perkhidmatan yang kami tawarkan. Kami percaya pada hubungan perniagaan jangka panjang yang berdasarkan matlamat bersama, amalan perniagaan yang beretika dan usaha tunggal untuk menyampaikan perkara yang luar biasa secara bertanggungjawab. 

Didorong Kualiti

Sistem kualiti antarabangsa ISO22000, HACCP, cGMP memastikan pematuhan kualiti tertinggi.

Pendekatan kualiti proaktif dengan HEPA, persekitaran pembuatan terkawal kelembapan dan pemantauan patogen kami memastikan ketenangan fikiran

Fokus Pelanggan

Memahami kedua-dua pelanggan kami dan pengguna akhir.
Membolehkan kita bertemu dan melepasi jangkaan.

Mempunyai pengetahuan yang mendalam tentang jangkaan menggunakan analisis statistik membantu kami mencapai kepuasan pelanggan & pengguna akhir.

Sumber

Pusat kecemerlangan penyelidikan kami secara berterusan mencipta nutraseutikal & kosmeseutikal baharu. Ini termasuk pengoptimuman, kestabilan & aliran/proses pembuatan.

Satu Perhentian

Menyokong rangkaian produk dalaman sedia ada kami, kami telah melengkapkan rantaian nilai memperoleh pengalaman dalam menguruskan rantaian nilai yang lengkap.

Pertanian, pengekstrakan, pembangunan produk, pengoptimuman, perintis & pembuatan peringkat eksport

Penglihatan

1 produk di rumah dalam Asia
dikeluarkan oleh Furley.

Misi

Memenuhi kehidupan melalui tanggungjawab
produk.

Membuka kunci potensi jenama di Dunia

Kami komited untuk pembangunan, pembuatan dan penghantaran produk yang sempurna.

Kisah kami berakar umbi dalam komitmen yang tidak berbelah bahagi kepada orang yang bekerja untuk syarikat kami, yang seterusnya mempunyai tumpuan yang ikhlas untuk menyediakan pelanggan dengan penyelesaian & produk unggul yang membantu perniagaan pelanggan kami berkembang.

PEMBANGUNAN PRODUK

Kami menawarkan pembangunan produk anda tanpa kerumitan. Pasukan kami mempunyai lebih 60 tahun pengalaman gabungan dalam membangunkan cecair, serbuk, krim dan balm. Pengalaman kami termasuk penyepaduan ramuan, kestabilan produk, tekstur produk, rasa produk dan keserasian pembungkusan.

BACA LAGI

PROTOTAIP

Kilang kami telah menjurus ke arah menguji konsep dan penciptaan prototaip dalam kedua-dua keadaan cecair, serbuk & separa pepejal. Reka bentuk modular kilang membolehkan kami menguji proses penskalaan dan menambah baik sistem pembuatan sedia ada.

BACA LAGI

6689741705_168a8fb882_o

PENGADUNAN BEDAK

Katering untuk kumpulan kecil hingga besar. Di tapak kami dalam persekitaran yang ditapis HEPA positif-negatif kami mempunyai reben dan pengadun 2D yang memastikan pengadunan homogen, kelembapan terkawal sambil mengurangkan vektor untuk mikrob bawaan udara.

PENGURUSAN KUALITI

Pematuhan kepada sistem pengurusan kualiti dunia seperti ISO22000-UKAS, HACCP-UKAS, sistem kualiti cGMP. Lebih banyak pensijilan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia untuk Separa Pepejal & Tambahan Tradisional.

Memastikan kebolehkesanan penuh dan keselamatan produk.

BACA LAGI

KRIM KOSMETIK & TRADISIONAL

Peralatan krim bersepadu kami memastikan pembaziran yang minimum, pencampuran homogen yang lebih baik & krim bebas rongga/buih.

BACA LAGI
  • Pengekstrakan Garcinia Mangostana
  • Sabun Asli
  • Pelembap Semulajadi
  • Lendir - Tindak Balas Kimia Mudah

Kami Sedang Mengupah

Kami sedang mencari seorang yang berpotensi berkualiti, kemudian mengubah orang ini menjadi orang yang kaya dengan kecekapan untuk menyokong prestasi syarikat pada masa hadapan.

Sertai kami dalam membantu orang ramai memenuhi kehidupan, membolehkan pelanggan kami menikmati lebih banyak detik yang penting bagi mereka.

Sepanjang organisasi kami, kami mempunyai budaya mempunyai:

  1. Semangat untuk pelanggan
  2. Prestasi & Penambahbaikan Berterusan
  3. Bertunang & Bersemangat
  4. Komunikasi Terbuka
  5. Kepimpinan
  6. Kecemerlangan dalam Semua yang kita lakukan.

Kejayaan syarikat kami bukanlah tentang persembahan seorang lelaki tetapi pasukan super yang positif dan harmoni.

Budaya korporat kami membuatkan pekerja percaya bahawa sentiasa ada penyelesaian kepada semua masalah. Kami tidak melihat halangan sebagai jalan buntu, tetapi cabaran dan batu loncatan untuk mencapai kejayaan dan pengalaman baru. Potensi besar, kecekapan yang diasah, keluarga sokongan positif yang hangat dan keupayaan untuk menerima sebarang cabaran.

ms_MYMalay